Da vi i høst lyste ut fem engasjementer, la vi ikke skjul på hvem målgruppen var - nemlig «ufrivillige pensjonister».

“Oxford Research verdsetter den erfaringen og kompetansen du som er “relativt gammel” besitter. Vi vil gjerne ta denne i bruk gjennom å ansette deg med lang erfaring, god samfunnsinnsikt og bredt interessefelt. Du er kanskje fast lytter på Påskelabyrinten?!

Jobben er å bidra med perspektiver i våre analysemøter, lese kvalitetssikring av våre tilbud og rapporter samt gi tips og vink til en ellers ung gjeng. Du har trolig erfaring fra offentlig forvaltning og/eller privat sektor, som lærer, byråkrat, akademiker eller konsulent. Men viktigst er at du deler vår visjon om “Kunnskap for et bedre samfunn”.”

Vi endte opp med ei søkerbunke på over 50 navn. En stor andel av de som går av med pensjon, har kjempehøy kompetanse og interesse av å bruke den, sier adm dir Rune Stiberg-Jamt.

Forrige uke hadde vi Fædrelandsvennen på besøk sammen med to av superseniorene og hele reportasjen finner du her.