Her på huset startet uka med en prat om rekruttering og kompetansearbeidsplasser med stortingsrepresentant for Venstre, Ingvild Wetrhus Thorsvik og ordførerkandidat for Venstre Kristiansand, Jacob Handegard.

Oxford Research er alltid på jakt etter gode hoder, men de siste årene har konkurransen fra offentlig sektor blitt merkbar, ikke minst på lønn og arbeidsvilkår. Da oppleves det urettferdig at en virksomhet som Oxford Research rammes av økt arbeidsgiveravgift på lønninger over 750 000,-, mens store deler av offentlig sektor slipper unna.

– Vi representerer Kristiansands mest spennende arbeidsplasser, med mulighet for å arbeide med nasjonale problemstillinger og samtidig bo i landets beste by. Men det oppleves som urettferdig at vi må betale en enda høyere arbeidsgiveravgift for de mest erfarne og kompetente folkene. Det svekker vår evne til å vokse og gjøre byens arbeidsmarked enda mer variert, sier administrerende direktør i Oxford Research, Rune Stiberg-Jamt. – Kampen om kompetansen må være en viktig sak i den kommende valgkampen. Vi tar derfor gjerne imot andre partier som vil komme innom Oxford Research for en prat om hvordan vi kan gjøre Kristiansand mer attraktiv for virksomheter som oss, avslutter Stiberg-Jamt.