Årets Evalueringskonferanse har hovedtittel “Evaluering i møte med makta” og finner sted i Kristiansand 20.-21. september 2018.

Fokus på nettverksbygging
Konferansen vil i år prøve ut en ny form som innbyr til dialog og nettverksbygging gjennom samtaler og diskusjoner. Det vil være en rekke interessante plenumsforedrag, men betydningen og tilretteleggingen for nettverksbygging og erfaringsutveksling vil i år prege konferansen.

Konferansen arrangeres på Scandic Hotell Bystranda i Kristiansand sentrum, som ligger ved vakre Bystranda, bare 8 minutters gange fra byens mest populære handlegate. Torsdag kveld er det også mulighet for å være med på båttur og middag i sørlandske omgivelser.

Lansering av foredragsholdere
Årets konferanseprogram er under utarbeidelse og foredragsholdere vil slippes fortløpende. Vi jobber med mange spennende navn – følg Evalueringskonferansen på Facebook for siste nytt!

Praktisk informasjon og påmelding
Du finner mer informasjon om program for konferansen på denne siden. For praktisk informasjon angående priser, overnatting og hotell kan du se på denne siden.

Påmeldingen til Evalueringskonferansen 2018 er nå åpen. Meld deg på her!