JobbOxford Research er et nordisk konsulentselskap med omkring 60 medarbeidere. Vi har spesialisert oss på å utarbeide analyser, evalueringer og utredninger om samfunnsforhold. Oxford Research har omfattende erfaring med evalueringer og analyser innen tverrgående temaer som velferd, utdanning, forskning og innovasjon, regional utvikling og organisasjon. Oxford Research søker stadig dyktige og engasjerte medarbeidere på alle nivåer, og vi ansetter både nyutdannede kandidater og personer med lang erfaring.

 

Vi jakter for tiden på nyutdannede kollegaer til vårt kontor i Kristiansand.

 

Hvorfor søke hos oss

  • Å jobbe hos oss er å være en del av et ungt og fremoverlent team av engasjerte konsulenter og analytikere
  • Du får utfordrende arbeidsoppgaver i skjæringspunktet mellom forskning, strategi og kommunikasjon
  • Du har direkte inngripen med nasjonale myndigheter
  • En jobb med mening - du er med på å sette dagsordenen for fremtidens politikkutforming. Våre rapporter er for eksempel sitert ni ganger i statsbudsjettet for 2017.
  • Aldri en lik dag på jobben - kundemøter, dybdeintervjuer, analysearbeid og salg

 

Interesserte kandidater er velkommen til å kontakte oss for å høre mer om aktuelle muligheter for å bli en del av Oxford Research. 


For en stilling som analytiker, ta kontakt med adm. direktør Rune Stiberg-Jamt på tlf. (+47) 902 71 250 eller e-post rune.stiberg-jamt@oxford.no . 

 

Søknad med CV kan sendes til Oxford Research AS, Østre Strandgate 1, 4610 Kristiansand, eller på e-post til Rune Stiberg-Jamt.